سهم۷۰ درصدی اندروید و ۲۰ درصدی iOS از بازار جهانی تلفن هوشمند ۲۰۱۲
تبادل
لینک هوشمند
برای تبادل
لینک ابتدا ما
را با عنوان
سایت تخصصی گوگل ایــــرانـــی
و آدرس
www.our-google.loxblog.com
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
اگر چه اپل همچنان بخش بزرگ و موثری از بازار اسمارت فون آمریکا را در اختیار دارد، اما اندروید طی سال ۲۰۱۲ در بازارهای جهانی، بازی را با قدرت هر چه بیشتر به نفع خود به پایان برده و با تفاوت زیادی از بقیه سیستم عامل ها جلو افتاده است.
طبق گزارش Strategy Analytics فروش جهانی اسمارت فون ها در فصل گذشته ۳۸ درصد رشد کرده و به عدد ۲۱۷ میلیون دستگاه رسید. در تمام سال ۲۰۱۲ هم شاهد فروش بیش از ۷۰۰ میلیون اسمارت فون در سراسر دنیا بوده ایم.
از این میزان، ۶۸٫۴ درصد سهم تلفن های هوشمند مجهز به سیستم عامل اندروید بوده است. در حالی که سیستم عامل موبایل اپل، یعنی iOS تنها توانسته ۱۹٫۴ درصد بازار اسمارت فون را به خود اختصاص دهد.
نیل ماسون مدیر اجرایی این موسسه آماری می گوید: «طی سال ۲۰۱۲ تقریبا بیش از نیم میلیارد اسمارت فون اندرویدی در سراسر دنیا فروخته شده است. اندروید به شکل غیر قابل چشم پوشی، رهبر صنعت اسمارت فون در زمان حاضر است.»
در زمینه فعالیت تولیدی و صنعتی هم به طور کلی صنعت تلفن هوشمند در اختیار دو کمپانی است: اپل و سامسونگ. اپل سال گذشته ۱۳۵٫۸ میلیون تلفن فروخته است که همگی اسمارت فون بوده اند. سامسونگ هم سال گذشته ۳۹۶٫۵ میلیون تلفن فروخته است که اغلب آنها اسمارت فون بوده اند.
فروش کلی تلفن در سال ۲۰۱۲ هم بالغ بر ۱٫۶ میلیارد دستگاه بوده است. به این معنی که اسمارت فون ها هنوز کمتر از نیمی از فروش تلفن همراه دنیا را تشکیل می دهند. نوکیا هم هنوز تعداد زیادی تلفن می فروشد و در سال ۲۰۱۲ بیش از ۳۳۵٫۶ میلیون موبایل فروخته است، اما تقریبا اغلب آنها تلفن های قدیمی و معمولی هستند.
یکی از تحلیل گران ارشد شرکت استراتژی آنالایتیکز می گوید: «اپل در سال گذشته میلادی رشد ۲۹ درصدی سالیانه را تجربه کرده است و در فصل چهارم ۲۰۱۲ نزدیک به ۴۷٫۸ میلیون اسمارت فون فروخته است که سهم ۲۲ درصدی بازار را شامل می شود. این میزان نسبت به سه ماهه چهارم ۲۰۱۱ که اپل صاحب سهم ۲۴ درصدی بازار بود، کاهش ۲ درصدی را نشان می دهد.»
«البته جمعا روی هم اپل و اندروید بیش از ۹۲ درصد بازار اسمارت فون دنیا طی فصل چهارم ۲۰۱۲ را در دست داشته اند.»
به نظر شما با ورود ویندوز ۸، بلک بری ۱۰ و سیستم عامل های نوپایی چون فایرفاکس او اس، داستان اسمارت فون های ۲۰۱۳ چگونه رقم خواهد خورد؟
منبع : نارنجی
نظرات شما عزیزان: